Geslaagd link Café bij 247TailorSteel

06-04-2017 Nieuws

Op donderdag 20 april 2017 vond het link Café powered by Siemens Industry Software plaats bij 247TailorSteel met medewerking van Berenschot. Het thema van het link Café was ‘digitalisering in de keten en servitization’. Er kwamen verschillende sprekers aan het woord en in een losse setting discussieerden groepen van wisselende samenstelling met elkaar.

Tijdens het link Café lag de focus op efficiënt(er) werken. Zo was Jan Jongmans van ASML bij 247TailorSteel om meer te vertellen over de digitalisering van documentatie en Arjan Ester, directeur van Aebi Schmidt, richtte zijn voordracht op servitization. Daarbij gaf hij als voorbeeld dat Aebi Schmidt (voorheen Nido) zich naast het leveren van strooimachines in Europa nu ook richt op het beschikbaar stellen van strooiers en sneeuwploegen. Een uitstekend voorbeeld van servitization in de organisatie.

Het was een succesvolle en inspirerende middag waarbij kennisdeling onder de deelnemers centraal stond. 


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®