247TailorSteel breidt uit: zevende kantbank in bedrijf

27-10-2017

Met trots kondigen wij aan dat 247TailorSteel inmiddels de zevende kantbank (LVD Toolcell 220/40) in gebruik heeft genomen. Dankzij de voortdurende automatisering is kanten nog makkelijker en rendabeler. Sophia®, onze online software, stuurt namelijk 24/7 zowel de productie als de logistiek aan! Met Sophia® bestelt u snel en eenvoudig uw tailor-made producten. Vanuit een STEP-, DXF- of DWG-bestand ontvangt u realtime een gedetailleerde offerte. Sophia® analyseert uw producten en ontwerpen razendsnel. Daarnaast geeft zij tijdens de ontwerpfase inzicht in de kosten. U kunt tussentijds de materiaalsoorten of –diktes, maar ook het design of de verbindingsmethodes aanpassen. Sophia® stuurt gaandeweg het traject bij, voor een efficiënt en optimaal eindresultaat.

De Toolcell heeft een korte instel- en wisseltijd, omdat alle gereedschappen automatisch worden geplaatst aan de hand van de taak. Ook dit wordt verzorgt door Sophia®! Wij zijn trots op de uitbreiding van onze volledig CNC aangestuurde kantbanken. De zeven kantbanken zijn uiteraard continu aan het werk voor u!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®