247TailorSteel breidt uit met derde buislaser

03-11-2017

Wij hebben wederom een nieuwe aanwinst! 247TailorSteel heeft kort geleden de derde Adige buislaser in gebruik genomen voor het lasersnijden van staal en RVS buismateriaal. De Adige buislasers zijn CNC aangestuurd en voorzien van de nieuwste technieken. Hierdoor is een snelle en nauwkeurige productie van buismateriaal van nóg hogere kwaliteit mogelijk.

Uiteraard draaien onze buislasers 24/7 voor u, gekoppeld aan onze online software Sophia®. Met Sophia® bestelt u snel en eenvoudig uw tailor-made producten. Bovendien stuurt Sophia® voortdurend zowel de productie als de logistiek aan voor een efficiënt en optimaal eindresultaat. Het gehele traject wordt voor u geregeld!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®