247TailorSteel - Talententuin 2017

06-12-2017

Afgelopen 24 november heeft de vijfde editie van de Talententuin plaatsgevonden. Dit jaar vond het plaats in de SSP-HAL en het ICER in Ulft. Een inspirerende dag. Samen met ruim 60 Achterhoekse bedrijven hebben wij ons gepresenteerd aan talenten die op zoek waren naar een (afstudeer)stage, traineeship of startersfunctie.

247TailorSteel is één van de meest vooruitstrevende bedrijven in de metaalbewerkingsindustrie. Uiteraard stond dit centraal in onze presentatie, samen met de meerwaarde van ‘internet of things’ en de noodzaak om continu te blijven leren en ontwikkelen. De opkomst was enorm, wat heeft gezorgd tot vele ontmoetingen met jong talent en een prachtig resultaat van maar liefst 40 aanmeldingen! Kortom: het was een geslaagde dag. 

247TailorSteel is een snelgroeiende organisatie. Wil jij ook met ons meegroeien? Dat kan! Wij hebben naast onze vacatures ook verschillende stage- en afstudeeropdrachten

 

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®