247TailorSteel op de Techniekdag in Winterswijk

14-03-2018 Nieuws

De Techniekdagen in de Achterhoek worden georganiseerd door VNO-NCW Achterhoek en het Platform Onderwijs Arbeidsmarkt Achterhoek, in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven en de regionale onderwijsinstellingen. Op zaterdag 17 maart 2018 komt de Techniekdag naar Winterswijk. Ook 247TailorSteel is deze dag aanwezig. We zijn tussen 10.00 uur en 16.00 uur te vinden bij Grijsen Park & Straatdesign. Samen met vele andere bedrijven laten wij zien hoe werken in de techniek steeds mooier en uitdagender wordt. 247TailorSteel zal alle Smartte Industry-techneuten eens laten zien hoe technisch de Achterhoek is!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®