247TailorSteel in de top 250 Groeibedrijven

05-04-2018 Nieuws

“Groeien kun je leren!” zei koningin Máxima op het Jaarevent nlgroeit 2017. Vorig jaar heeft het Erasmus Centre for Entrepreneurship in samenwerking met nlgroeit voor de eerste keer de Top 250 Groeibedrijven gelanceerd. Wij zijn trots om te melden dat 247TailorSteel dit jaar in de top 250 groeibedrijven staat! Daarmee mogen wij het eervolle keurmerk ‘Top 250 Groeibedrijven’ dragen.

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard. Dit is een jaarlijks onderzoek naar Nederlandse scale-ups, uitgevoerd door dr. Justin Jansen, academisch directeur van het Erasmus Center for Entrepreneurship en professor Corporate Entrepreneurship aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University. De top 10 van deze lijst betreft bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de grootste netto banencreatie voor de Nederlandse economie.

Op 28 maart bij het Jaarevent nlgroeit 2018, is de lijst bekend gemaakt in het bijzijn van Koningin Máxima. U kunt de volledige lijst hier zien: https://bit.ly/2Gh62ul


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®