Kom ook werken bij 247TailorSteel

12-04-2018 Nieuws

We groeien hard en zijn daarom continu op zoek naar nieuwe aanwinsten. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, aan het begin van jouw carrière staat of hebt laten omscholen na eerst jarenlang iets compleet anders te hebben gedaan. Het innovatieve, vooruitstrevende en transparante karakter maakt van 247TailorSteel een werkgever die een veelbelovende toekomst biedt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot Smart Industry.

Versterking

In onze vestiging in Varsseveld verwelkomden we afgelopen week Irma die als kanter onze gelederen komt versterken. Zij staat te popelen om aan de slag te gaan met uw tailor-made bestellingen. Bestellingen die via Sophia® vanzelf bij haar en haar LVD kantbank terechtkomen.

Join the winning team!

Binnen een bedrijf waarin maatwerk aan de basis ligt van haar eigen bestaan en als rode draad door de dagelijkse werkzaamheden loopt, is een carrière op maat een vanzelfsprekendheid. We werken aan een gemeenschappelijk doel, maar jouw persoonlijke ambities krijgen alle ruimte om tot ontplooiing te komen. Sluit je aan bij 247TailorSteel, dan gaan we samen voor het beste resultaat!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®