Nederlands staal wereldwijd geliefd

07-05-2018 Nieuws

Sinds 2011 is in Nederland de hoeveelheid staal die wordt uitgevoerd al stabiel. Duitsland is de grootste importeur van Nederlands staal. In totaal ging er vorig jaar voor 2,7 miljard euro aan staal vanuit Nederland naar Duitsland. Dat is 30 procent van de totale staalexport. Dit meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) naar aanleiding van vragen van het ministerie van Buitenlandse Zaken. In totaal exporteerde Nederland voor maar liefst 9 miljard euro aan staal. De VS is, als wederuitvoer buiten beschouwing wordt gelaten, de op twee na belangrijkste bestemming voor Nederlands staal. Alleen naar Duitsland en België wordt meer Nederlands staal uitgevoerd. Dat zijn hele mooie cijfers, waar 247TailorSteel zijn steentje aan bijdraagt dankzij nauwkeurig, vakkundig en gecertificeerd maatwerk! Lees het hele artikel op nu.nl.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®