Wij gaan uitbreiden!

17-05-2018 Nieuws

Eigenaar Carel van Sorgen heeft getekend voor een nieuw stuk bouwgrond. Het grondstuk is 4.500 m² groot en grenst aan onze locatie in Varsseveld. We beginnen binnenkort met de bouw van de nieuwe hal, begin 2019 zal deze gereed zijn. Dat betekent meer ruimte voor nieuwe machines, een nieuwe werkruimte voor onze collega’s en meer ruimte voor innovatie. Op deze manier blijft 247TailorSteel streven naar meer gemak, eenvoud én maatwerk. En natuurlijk kunnen wij met deze stap u nóg beter van dienst zijn! Houd onze website in de gaten voor updates.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®