Belangrijke website-updates

10-08-2018 Nieuws

Transparent is één van onze zes kernwaarden. Dat is exact wat de updates die zijn doorgevoerd op 247TailorSteel.com bieden. Bezoekers krijgen nóg meer inzage in ons bedrijf. Ons machinepark wordt volledig weergegeven en tegelijkertijd visualiseren we de bewerkingen die we hiermee voor onze klanten verrichten. De materialen die wij beschikbaar stellen, worden overzichtelijk weergegeven op het compleet vernieuwde materiaaloverzicht. Hier is eenvoudig doorheen te navigeren dankzij handige filters.

Veel aandacht is besteed aan Werken bij 247TailorSteel. Dit belangrijke onderdeel van de website moet ons helpen om de versterkingen te vinden waarnaar wij hard op zoek zijn. Onze eigen mensen vertellen hier over het werken bij 247TailorSteel in het algemeen en over hun functies en afdelingen in het bijzonder. Een beter en concreter beeld kunnen onze toekomstige collega’s niet krijgen.

Ook online blijft 247TailorSteel dé innovatieve pionier in de metaalindustrie en daar zijn we trots op!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®