Opening nieuwe vestiging Oyten (D)

01-10-2018 Nieuws

Onder grote belangstelling is op donderdag 20 september de nieuwe Duitse vestiging van 247TailorSteel officieel geopend. In Oyten, vlakbij Bremen, realiseerde 247TailorSteel een productiehal van 6.000 vierkante meter, een magazijn van 1.000 vierkante meter en een kantorencomplex met twee verdiepingen.

In Oyten staan maar liefst acht hightech lasersnijmachines en vier nieuwe kantbanken ter beschikking. Ruim 50 medewerkers zijn inmiddels werkzaam op de nieuwe vestiging. Klanten kunnen hun bestellingen via het online bestelsysteem Sophia® 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgeven.

Met het state-of-the-art complex heeft 247TailorSteel zijn productiecapaciteit in Duitsland meer dan verdrievoudigd. Dat was nodig om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. De groei is zelfs dermate groot, dat er plannen zijn om de capaciteit nóg verder uit te breiden.

Tijdens de feestelijke opening mocht een rondleiding over het complex natuurlijk niet ontbreken. De circa 200 gasten kregen een inspirerend programma voorgeschoteld met meerdere gastsprekers, waaronder oprichter van 247TailorSteel Carel van Sorgen.

247TailorSteel bedankt alle aanwezigen voor hun komst en hoopt op veel mooie samenwerkingen.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®