Website 247TailorSteel nu ook Franstalig

01-02-2019 Nieuws

Commodité, vitesse et fiabilité de livraison. Oftewel: gemak, snelheid en leverbetrouwbaarheid. Aangezien we op veel fronten groeien en onze diensten online georganiseerd zijn, was het de hoogste tijd de website en het Sophia®-portaal in de Franse taal uit te voeren. Dat is nu zover en daarmee voorzien we in de behoefte uit Frankrijk en het Belgische Wallonië. Ook daar kan men nu het comfort en de eenvoud van 247TailorSteel ervaren.

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®