247TailorSteel wederom in Top 250 Groeibedrijven

19-04-2019 Nieuws

Voor het derde opeenvolgende jaar werd de Top 250 Groeibedrijven van Nederland gepresenteerd. En voor de derde keer vinden wij ons terug op deze eervolle lijst. De lijst is gebaseerd op de Scale-up Dashboard van The Erasmus Centre of Entrepeneurship en wordt in samenwerking met nlgroeit gepubliceerd.

Elk jaar worden er ruim 3000 scale-ups in Nederland langs een uitgebreide meetlat gehouden. We zijn trots op het feit dat ons bedrijf al drie jaar op rij onderdeel uitmaakt van de top 250 van Nederland. Gezamenlijk hebben de 250 bedrijven uit deze lijst in de periode ‘eind 2015 tot en met eind 2018’ maar liefst 40.000 banen (in FTE) gecreëerd.

Bekijk onze vacatures in Nederland.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®