247TailorSteel breidt uit in Duitsland

07-08-2019 247TailorSteel zal haar activiteiten in Duitsland uitbreiden. De nieuwe productiefaciliteit wordt gebouwd in Hilden (dichtbij Düsseldorf) en zal initieel een capaciteit van 4 lasersnijmachines en 4 kantbanken hebben. De bouw start naar verwachting in het laatste kwartaal 2019 en is in de zomer 2020 volledig in gebruik. Deze stap draagt bij aan onze groeiambitie en versterkt ons merk en onze marktpositie.

Dankzij de opening van de nieuwe productiefaciliteit in Hilden kunnen wij u nog beter van dienst zijn en onze kwalitatief hoogwaardige producten nog sneller leveren. Dankzij ons Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun product binnen 48 uur geleverd krijgen. Ons volledig eigen machinepark zal tot uw beschikking staan.

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®