247TailorSteel breidt uit in Duitsland

07-08-2019 Nieuws

247TailorSteel zal haar activiteiten in Duitsland uitbreiden. De nieuwe productiefaciliteit wordt gebouwd in Hilden (dichtbij Düsseldorf) en zal initieel een capaciteit van 4 lasersnijmachines en 4 kantbanken hebben. De bouw start naar verwachting in het laatste kwartaal 2019 en is in de zomer 2020 volledig in gebruik. Deze stap draagt bij aan onze groeiambitie en versterkt ons merk en onze marktpositie.

Dankzij de opening van de nieuwe productiefaciliteit in Hilden kunnen wij u nog beter van dienst zijn en onze kwalitatief hoogwaardige producten nog sneller leveren. Dankzij onze Sophia® software kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun product binnen 48 uur geleverd krijgen. Ons volledig eigen machinepark zal tot uw beschikking staan.

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®