247TailorSteel op TIV Hardenberg

02-09-2019

Ook dit jaar is 247TailorSteel aanwezig op TIV Hardenberg. Deze vakbeurs geeft een totaalbeeld van alle ontwikkelingen en trends in onze industrie. De vakbeurs dient als verbinder tussen toeleveranciers en makers uit Noord- en Oost-Nederland. Sophia® is een goed voorbeeld van zo'n verbinding. Zij stelt makers als u in staat om eenvoudig en snel tailor-made producten te verkrijgen.

Op TIV Hardenberg staan onze mensen voor u klaar om te vertellen hoe we 24 uur per dag, 7 dagen per week lasersnijden, buislasersnijden en kanten. Ook laten we zien hoe u Sophia® — uw online assistent — optimaal benut voor úw specifieke wensen. 

We hopen u 17, 18 of 19 september te mogen begroeten op stand 414. Klik hier en ontvang direct een gratis entreeticket. Komt u samen met een collega? Vraag dan ook voor uw collega een ticket aan. Tot ziens op TIV Hardenberg!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®