Open Door voor onze klanten

24-09-2019 Nieuws

Steeds vaker krijgen wij de vraag van klanten of ze eens bij ons ‘in de keuken’ mogen kijken. Daarom organiseren wij met veel plezier een maandelijkse bijeenkomst met rondleiding. Elke tweede vrijdag van de maand openen we de deuren van onze vestiging in Varsseveld.

Op deze dag bent u om 13:00 uur van harte welkom bij de Open Door van 247TailorSteel. De presentatie en rondleiding duurt ongeveer 1½ uur. Neem gerust één of twee collega’s mee, wij verzorgen de lunch. De Open Door biedt volop ruimte voor uw vragen en is de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en samen met ons de vrijdag middag te beginnen.

Aanmelden voor Open Door

Klanten kunnen zich via dit formulier inschrijven voor één van de aankomende Open Door-dagen. 


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®