Bouw nieuwe productiefaciliteit 247TailorSteel van start

04-12-2019

Op 29 november is de bouw gestart van onze nieuwe productiefaciliteit in Hilden, nabij Düsseldorf. Op deze dag waren onder andere de Generalkonsul Peter Schuurman, burgemeester van Hilden Birgit Alkenings, de oprichter van 247TailorSteel Carel van Sorgen en de CEO Paul Schipper aanwezig. Tijdens het officiële programma is de schop daadwerkelijk in de grond gezet.

De nieuwe vestiging, die naar verwachting in de zomer van 2020 volledig operationeel zal zijn, draagt bij aan de internationale groeiambities van 247TailorSteel en versterkt het merk en de marktpositie. De vestiging beschikt straks over 4 lasersnijmachines en 4 kantbanken op een totale productieoppervlakte van 10.000 m2.

Blijf ons volgen op social media voor de voortgang van de bouw!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®