Update bouw nieuwe productiefaciliteit in Hilden

03-03-2020 Nieuws

29 november 2019 werd de schop symbolisch in de grond gezet en startten we met de bouw van onze gloednieuwe productiefaciliteit in Hilden, nabij Düsseldorf. Dankzij de nieuwe productiefaciliteit profiteert ons groeiende aantal Duitse klanten binnenkort van een nóg betere service en snellere levering. In ons online portaal Sophia® plaatst u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling die binnen 48 uur of op het door u gewenste moment wordt geleverd!

Inmiddels schiet de bouw al lekker op: de fundering is gelegd, de betonnen kolommen van de brandwand zijn geplaatst en de wandelementen in de brandwand zijn gemonteerd. Vanaf deze week gaan we de hoogte in: we gaan namelijk aan de slag met de montage van de staalconstructie. Zo begint het al steeds meer ergens op te lijken! 

 

Naar verwachting zijn we in het derde kwartaal van 2020 volledig operationeel. Tot die tijd houden wij u maandelijks op de hoogte van de voortgang. Houd onze website en social media dus in de gaten. 


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®