On demand. On time.

Coronavirus: Bekijk hier de actuele informatie van 247TailorSteel

Update over leveringen in verband met het coronavirus

16-03-2020

247TailorSteel is voor veel bedrijven een belangrijke leverancier. Op deze pagina brengen wij regelmatig een update met betrekking tot bestelmogelijkheden, leveringen, capaciteit en bereikbaarheid. Bekijkt u deze pagina regelmatig voor nieuwe updates:

Update leveringen

Ons doel is het uw bestellingen elke dag op tijd af te leveren. Op dit moment doen zich geen grote veranderingen binnen onze levermogelijkheden voor. Het kan echter wel voorkomen dat een enkele levering een dag vertraagd is. Dit vanwege de algehele beschikbaarheid van transport. We werken met meerdere staalleveranciers samen, waardoor we op dit moment voldoende staal materiaal beschikbaar hebben. 

Bestellingen via online portaal Sophia®

U kunt verder via ons online portaal Sophia® bestellingen plaatsen. Sophia is en blijft 24/7 voor u beschikbaar, hiermee heeft u direct toegang tot ons machinepark en kunt u offertes binnen 1 minuut ontvangen. Door de hoge graad van automatisering en digitalisering zijn wij in staat alle bestellingen goed te verwerken. Dankzij twee onafhankelijke productie locaties in Nederland en Duitsland kunnen wij met de productie capaciteit schuiven en is het risico op uitval gespreid. 

Contact

Wij blijven voor u bereikbaar – telefonisch of via email met onze Customer Service. Uw accountmanager is persoonlijk bereikbaar voor u, dat vinden wij belangrijk. Wij houden ons aan de algemene veiligheidsrichtlijnen voor de gezondheidszorg. Voor een afspraak kunt u direct contact opnemen met de accountmanager in uw regio.

Disclaimer: Wij proberen iedere dag te voorkomen dat de keten te zeer verstoord wordt. Echter moeten en willen  wij ons houden aan alle overheidsmaatregelen. Dat kan betekenen dat er onvoorziene situaties kunnen optreden.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®