De productie in de nieuwe fabriek in Hilden gaat van start

14-09-2020 Nieuws

Het is eindelijk zover! Na maanden hard werken gaat de productie in onze nieuwe fabriek in Hilden (DE) van start! Afgelopen weken zijn de lasers en kantbanken geïnstalleerd, de kantoren geschilderd en in de komende dagen worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. De nieuwe medewerkers zijn ingewerkt en we zijn klaar om voor u 24/7 lasersnijden en kanten.

Het machinepark van 247TailorSteel groeit met de nieuwe productiefaciliteit in Hilden naar 37 lasersnijmachines en 20 kantbanken op een totaal productie oppervlakte van 36.000 m². Hilden gaat aanvankelijk beschikken over 3 lasersnijmachines, 2 kantbanken en 1 machine voor kantafronding op een productieoppervlakte van 10.000 m2. Door de bouw van de fabriek gaan in eerste instantie 35 nieuwe werkplekken gecreëerd worden, op middellange termijn worden ongeveer 130 werknemers verwacht.

Hilden News binnen

Dankzij de nieuwe productiefaciliteit profiteert ons groeiende aantal klanten binnenkort van een nóg betere service en snellere levering. In onze online software Sophia® plaatst u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling die binnen 48 uur op het door u gewenste moment wordt geleverd! 

Benieuwd hoe de bouwwerkzaamheden vanaf begin verlopen zijn? Bekijk dan onderstaande video!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®