Vijfde keer op rij in Top 250 Groeibedrijven

04-06-2021 Nieuws

Sinds 2017 brengt NLgroeit jaarlijks een lijst uit met de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor de vijfde keer op rij vinden we ons terug op deze eervolle lijst. De Top 250 groeibedrijven is een overzicht van bedrijven met minimaal 10 fte en/of minstens 5 miljoen euro omzet, die drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei hebben gemaakt van minimaal 20% fte. Wij zijn trots dat we deel uitmaken van deze top 250 van Nederland!

De lijst wordt samengesteld door het onderzoeksteam van Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management. In samenwerking met NLgroeit wordt deze lijst jaarlijks gepubliceerd. In deze lustrumeditie blijkt dat de meest snelgroeiende bedrijven zich bevinden in de sectoren op het snijvlak van digitalisering, dienstverlening en nieuwe media. De lijst wordt samengesteld op basis van data uit verschillende bronnen, zoals Orbis, KvK en hun eigen database met meer dan 3000 snelgroeiende bedrijven.

Werken bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Bekijk onze vacatures.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®