Samen voor de beste kwaliteit

02-07-2021 Tips & Tricks

Dagelijks streeft 247TailorSteel naar de beste kwaliteit voor uw producten. Sophia® en onze operators werken samen om uw producten van hoge kwaliteit op tijd bij u te leveren. Ondanks dat het proces grotendeels computergestuurd is, kan er soms toch iets misgaan. U kunt helpen onze dienstverlening en producten te verbeteren door deze fouten aan ons door te geven. Dit kan via dit formulier. Wat er daarna gebeurt? Dat leggen we u hier uit.

Problemen met uw bestelling is natuurlijk vervelend. Graag zoeken we samen met u naar een geschikte oplossing. Om u direct goed van dienst te zijn, hebben we een klachtenformulier ontwikkeld waarin u uw probleem kunt aangeven en ook een gewenste oplossing kunt voorstellen. Wanneer u op ‘verzenden’ klikt, krijgt onze Customer Service uw melding binnen. Zelf ontvangt u ook een bevestigingsmail met een kopie van de inzending, zodat u altijd terug kunt zien wat u gemeld heeft.

Zodra de medewerker van de Customer Service de melding binnen heeft gekregen, neemt hij of zij het in behandeling. Hij/zij controleert het ingezonden bericht en beoordeelt het intern met de betrokken afdelingen. Zo wordt er contact opgenomen met de afdeling Quality als het gaat om kwaliteitsissues en als er problemen zijn met de levering stapt de Customer Service medewerker naar de afdeling Planning. In sommige gevallen wordt de desbetreffende Area Sales Manager erbij betrokken om meer informatie over order te krijgen. We proberen binnen twee werkdagen bij u terug te komen met een eerste reactie.

Uiteindelijk proberen we samen met u tot een passende oplossing te komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn een creditnota, een nieuwe herstelproductie of onderdelen nasturen. Per situatie kijken we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Uw melding houdt ons scherp en zorgt dat we elke dag onze producten en dienstverlening blijven verbeteren.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®