Open Door bij 247TailorSteel gaat weer van start

04-08-2021 Nieuws

Door de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) was er besloten de Open Door voor enige tijd stop te zetten. Maar we hebben goed nieuws! Vanaf september gaat onze Open Door weer van start. Twee vrijdagen per maand openen we de deuren van onze vestiging in Varsseveld en verwelkomen u met veel plezier voor een maandelijkse bijeenkomst met rondleiding!

Op deze dag bent u om 12:30 uur van harte welkom bij 247TailorSteel. De presentatie en rondleiding duurt ongeveer 2 uur. Neem gerust één of twee collega’s mee, wij verzorgen de lunch. De Open Door biedt volop ruimte voor uw vragen en is de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en samen met ons de vrijdagmiddag te beginnen.

RIVM richtlijnen en beperkte beschikbaarheid

We houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Daarom is per Open Door een beperkt aantal personen toegestaan. Excuses als de door u gewenste datum niet meer beschikbaar is. De rondleidingen worden in kleinere groepen gedaan. We vragen u graag 1,5 meter afstand te houden. Mondkapjes zijn verplicht. Bent u ziek, verkouden of bent u de afgelopen twee weken in een ‘Oranje Corona gebied’ geweest, dan vragen we uw graag om thuis te blijven.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons per telefoon: 0315 270 375 of per email: sales@247TailorSteel.com.

Schrijf u via de oranje button direct in voor één van de aankomende Open Door-dagen:

AANMELDEN VOOR OPEN DOOR BIJ 247TAILORSTEEL

Wat gaan we doen?

  • Welkomstlunch
  • Presentatie over 247TailorSteel en Sophia 
  • Vraag en antwoord
  • Rondleiding door onze productieruimtes
  • Gezamenlijke afsluiting en fantastische producten blijven maken.

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®