De melding Schaars in Sophia®

07-12-2021 Nieuws

Door goede volume afspraken met onze leveranciers hebben we voor de meeste materialen en diktes een goede beschikbaarheid in Sophia®. Echter is het in specifieke gevallen mogelijk dat Sophia® een schaars-melding aangeeft. Dit houdt in dat het betreffende materiaal momenteel niet of in kleine volumes beschikbaar is. Simpelweg omdat grotere volumes met relatieve korte levertijden niet zijn te garanderen.

In dat geval verzoeken wij u om, indien mogelijk, een alternatief materiaal te selecteren. Als u dat niet wenst? Neemt u dan contact op uw Area Sales Manager om de mogelijkheden voor levering van de betreffende ‘schaarse’ materialen te bespreken.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®