Retouremballage

12-01-2022

Hoe krijgt u geld terug voor uw retouremballage? 

Bij 247TailorSteel staat klantenservice hoog in het vaandel. Daarom helpen we u ook graag met de retouremballage. Bij het aanvragen van een offerte in Sophia® kunnen verpakkingskosten in rekening gebracht worden. Dit staat ook vermeld op de orderbevestiging en betreft de benodigde pallets en opzetranden voor uw levering. Dit omvat al het houtwerk en wordt uiteindelijk gespecificeerd genoemd op uw factuur. Het karton en ander verpakkingsmateriaal staat niet vermeld en wordt niet doorbelast.

Graag halen wij de pallets en opzetranden bij u op voor hergebruik en crediteren we deze. U krijgt het geld van uw retouremballage dus weer terug. Hoe dit in zijn werk gaat? We leggen het hierbij aan u uit in de volgende 4 stappen. 

Stap 1

U meldt de pallets en opzetranden die u verzameld heeft aan via onze website. Dit doet u met het aanmeldformulier

Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  1. De pallets en opzetranden worden alleen retour meegenomen indien deze in goede staat zijn.
  2. Alleen pallets en opzetranden die door 247TailorSteel zijn geleverd, worden mee retour genomen.
  3. Pallets en opzetranden dienen zoveel mogelijk verzameld te worden en als bundel aangemeld. Bij voorkeur halen wij retouremballage regelmatig op en niet per enkel stuk.
  4. De opzetranden dienen vlak, dus dichtgevouwen, aangeboden te worden. Voor de veiligheid onderweg zou het prettig zijn als u deze op de pallets kunt binden om schuiven in de vrachtwagen tegen te gaan.
  5. Na aanmelding dient de retouremballage klaar te staan. Mocht uw adres op de route liggen, komen we nog dezelfde dag. U zult begrijpen, dat de chauffeur niet kan wachten als de retouremballage niet klaar staat.

U kunt ook bij het afhalen van uw order(s) de pallets en opzetranden achterlaten. In dit geval worden de pallets en opzetranden eerst gefactureerd en vervolgens conform stap 3 weer gecrediteerd.

Stap 2

Bij de eerstvolgende levering worden de aangemelde pallets en opzetranden mee retour genomen of anders binnen 14 dagen na aanmelding (zodra dit op de route ligt). In overleg met de chauffeur van 247TailorSteel transport kan retouremballage meegenomen worden zonder aanmelding. De chauffeur zal hier een bon van maken en een kopie bij u achterlaten. Onze chauffeurs hebben altijd een emballageblok bij zich om dit in te vullen. Bij externe transporteurs moet u zelf een overzicht meegeven. Als u de retouremballage heeft aangemeld, kunt u dit formulier uitprinten en aan de chauffeur meegeven.
 

Stap 3

Nadat de pallets en opzetranden bij 247TailorSteel retour zijn ontvangen, ontvangt u binnen 10 werkdagen een creditnota.  

Stap 4

De creditnota kunt u verrekenen met uw openstaande facturen. Mocht u geen openstaande facturen meer hebben, stuurt u dan een e-mail naar finance@247tailorsteel.com. Vermeld hierbij het creditnotanummer, uw IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van deze rekening, dan storten wij binnen 10 werkdagen het bedrag op deze rekening.
Bovenstaand stappenplan geldt voor klanten in Nederland. Klanten in Duitsland kunnen de emballage aanmelden via: https://www.247tailorsteel.com/de/service/mehrwegverpackung. Hiervoor geldt, dat een externe transporteur dit komt ophalen. Er wordt hiertoe door 247TailorSteel een afspraak gemaakt. 
Ook voor klanten in België geldt dat een externe transporteur dit komt ophalen. De retouremballage kan worden aangemeld via: https://www.247tailorsteel.com/nl/service/retouremballage

Tot slot

Door op bovenstaande manier om te gaan met uw retouremballage is dit geen extra kostenpost. Bovendien bent u ook milieuvriendelijk bezig. Wij halen de retouremballage immers op voor hergebruik. 

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen? Neem u dan contact op met onze Customer Service via telefoonnummer: +31(0)543 801005 of stuur een e-mail naar service@247tailorsteel.com


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®