247TailorSteel op de Bedrijvencontactdagen

14-02-2022 Nieuws

Dit jaar staat 247TailorSteel voor het eerst op de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk, België. Deze beurs is het grootste contactevenement van België, waar ondernemingen en ondernemers de kans krijgen om contact te leggen met nieuwe klanten en partners en het bedrijfsnetwerk verder uit te breiden. De Bedrijvencontactdagen brengt verschillende ondernemers op een persoonlijke manier samen.

Deze beurs biedt een mooi platform voor bedrijven uit West-Vlaanderen van o.a. de industrie, transport en bouw- en dienstensector. De diensten van 247TailorSteel sluiten hier goed op aan. We kunnen u hier alles vertellen over de nieuwste Sophia updates en hoe we 24 uur per dag, 7 dagen per week lasersnijden, buislasersnijden en kanten. De deelname aan deze beurs sluit goed aan bij de wens van 247TailorSteel om de productie verder uit te breiden naar België.

Op 27 en 28 april kunt u ons bezoeken op de Bedrijvencontactdagen in Xpo Kortrijk bij stand 4301. Hopelijk zien we u daar!

BESTEL HIER UW GRATIS TICKETS


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®