Creditnota's

02-03-2022 Tips & Tricks

Creditnota's

Bij 247TailorSteel gaan we samen voor de beste kwaliteit. Ook wat betreft de financiële afhandeling. Heeft u een creditnota ontvangen, dan leest u hierbij wat u moet doen.

Betaling van creditnota's

Een creditnota wordt niet automatisch terugbetaald. U heeft als klant de mogelijkheid dit zelf bij een openstaande factuur in mindering te brengen, met daarbij de vermelding van het betreffende creditnota nummer.

Mocht u geen openstaande factuur meer hebben, stuurt u dan een e-mail naar finance@247tailorsteel.com. Vermeld hierbij het creditnotanummer, uw IBAN-rekeningnummer en de tenaamstelling van deze rekening, dan storten wij binnen 10 werkdagen het bedrag op deze rekening.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen? Neemt u dan contact op met onze Customer Service via telefoonnummer +31(0)543 801005 of stuur een e-mail naar service@247tailorsteel.com. Wij helpen u graag.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®