Update: Bouw nieuwe productiefaciliteit in Langenau (DE)

28-03-2022 Nieuws


Update 9 augustus 2022

Het begint nu echt op te schieten! De afgelopen maanden is er hard gewerkt om in september 2022 de deuren van onze vestiging in Langenau te kunnen openen. Inmiddels zijn de eerste machines geleverd en in de komende weken zullen er nog meer bij komen. We zullen in september starten met 4 plaatlasers, 4 kantbanken, 3 buislasers en 2 machines voor kantafronding.


Update 28 maart 2022

Onze locatie in Langenau begint vorm te krijgen! Ben je nieuwsgierig naar de voortgang? Bekijk het in de video hieronder.


Update 28 februari 2022

We zijn weer een stapje verder met de bouw van onze vestiging in Langenau! Alle kolommen zijn inmiddels geplaatst. Nu zijn we druk met het monteren van de dakconstructie. Daarna staat het monteren van de gevelbeplating en de montage van het dak op de planning. Er is een spandoek geplaatst, zodat iedereen kan zien dat 247TailorSteel daar aan het bouwen is!


In september vorig jaar werd in Langenau, tussen Stuttgart en München, de schop symbolisch in de grond gezet en zijn we gestart met de bouw van onze volgende productiefaciliteit. Dit wordt de derde fabriek in Duitsland. Daarmee komt 247TailorSteel in totaal op vier vestigingen.

Inmiddels schiet de bouw al lekker op: het archeologisch onderzoek is in de afrondende fase, de fundering wordt gelegd en de betonnen kolommen worden in de grond gezet. Binnenkort gaan we de hoogte in: we gaan namelijk aan de slag met de montage van de staalconstructie. Zo begint het steeds meer ergens op te lijken! 

Dankzij de nieuwe productiefaciliteit gaan de klanten van 247TailorSteel in Zuid-Duitsland en Oostenrijk profiteren van nog betere service en nog snellere levering. In onze online software Sophia® plaatst u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling. Binnen 48 uur of op het door u gewenste moment worden uw metalen onderdelen geleverd!

De nieuwe vestiging zal naar verwachting in het najaar van 2022 volledig operationeel zijn. Tot die tijd houden wij u maandelijks op de hoogte van de voortgang. Houd onze website en social media in de gaten.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®