Het wijzigen van instellingen in Sophia®

05-04-2022 Tips & Tricks

Wanneer u met onze online software Sophia® aan de slag gaat, zult u te maken krijgen met instellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naam- en adresgegevens. Wilt u bepaalde instellingen wijzigen, maar lukt dit niet? Dan bent u mogelijk niet gemachtigd om wijzigingen aan te brengen. In deze blog vertellen we u hoe dit zit.

Waar wijzig je de instellingen in Sophia®?

Om persoonsgegevens te wijzigen, klikt u rechts bovenin Sophia® op het icoontje waar een naam bij staat. Hier vindt u gegevens zoals naam, adres en e-mailadres. Om deze gegevens te wijzigen, klikt u vervolgens op ‘Klantgegevens wijzigen’. In het scherm dat nu opent, kunt u daadwerkelijk (indien gemachtigd) uw gegevens wijzigen.

Voor het wijzigen van gegevens die te maken hebben met uw opdracht in Sophia®, laadt u eerst uw ontwerp in. Dit doet u door op ‘aanvragen’ te klikken. Vervolgens opent er een scherm waarin u onder andere een tandwiel ziet. Via dit tandwiel is het mogelijk om gegevens te wijzigen. Voor meer informatie over het daadwerkelijk wijzigen van deze gegevens verwijzen we u graag naar Feature Friday 18. In deze editie bespraken we hoe u eenvoudig het DWG-/DXF-importfilter kunt aanpassen.

Gebruikers in Sophia®

Op één account in Sophia® kunnen meerdere gebruikers werken, zelfs tegelijkertijd vanaf verschillende computers. Echter is er altijd slechts één hoofdgebruiker. Deze gebruiker heeft de rechten om de instellingen van het account te wijzigen. Andere gebruikers hebben dit mogelijk niet. De hoofdgebruiker bepaalt namelijk wie welke handelingen mag uitvoeren binnen het account. Zo kan bijvoorbeeld een bedrijfswachtwoord gekoppeld worden.

Hoofdgebruiker Sophia® achterhalen

Wilt u erachter komen wie de hoofdgebruiker van uw Sophia® account is? Neem hiervoor contact met ons op via sales@247tailorsteel.com.

Vragen over het wijzigen van instellingen in Sophia®?

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen met betrekking tot het aanbrengen van wijzigingen in de instellingen van uw account in Sophia®? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via service@247tailorsteel.com of door te bellen naar 0543 801 005.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®