Uitbreiding Oyten

07-04-2022 Goed nieuws! Om onze capaciteit verder te vergroten en om onze werkprocessen nóg efficiënter te laten verlopen, gaan we onze vestiging in Oyten uitbreiden! Waar we nu een totale productieoppervlakte van 6500 m² hebben, zal dit na de bouw maar liefst 8400 m² zijn! Een groter gebouw betekent ruimte voor meer machines. In de nieuwe situatie hebben we plaats voor 12 kantbanken, 13 lasermachines en 1 robotcel. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van het huidige aantal machines! We hopen deze zomer te kunnen starten met de bouw en aan het einde van 2022 klaar te zijn. Begin 2023 kunnen dan de eerste nieuwe machines geïnstalleerd worden. We houden u op de hoogte van de voortgang!

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®