247TailorSteel op Mix Noordoost

09-05-2022

Na twee jaar wachten is het dan echt zo ver: 247TailorSteel staat op de gloednieuwe beurs Maakindustrie Expo (MIX) Noordoost. Deze vakbeurs is het grootste evenement voor de maakindustrie in Noordoost Nederland en het grensgebied van Duitsland. Daar mogen we natuurlijk niet ontbreken. Maak kennis met 247TailorSteel en bezoek ons op stand 534 in hal 5!

Mix Noordoost is een nieuwe vakbeurs waar kennis en innovaties gedeeld worden en bezoekers in contact komen met toeleveranciers. Op deze beurs ontdekt u handvatten om uw dagelijkse werkzaamheden te verbeteren en uw bedrijf toekomstbestendig te maken.
De diensten van 247TailorSteel sluiten hier goed op aan. We kunnen u hier alles vertellen over de nieuwste Sophia updates en hoe we 24 uur per dag, 7 dagen per week lasersnijden, buislasersnijden en kanten. Met onze innovatieve software en producten van hoogwaardige kwaliteit zorgt u dat u nu en in de toekomst succesvol blijft. Weten hoe? Bezoek onze stand op 18 en 19 mei in de Evenementenhal Hardenberg.

Hopelijk zien we u daar!

Bestel hier uw gratis ticket!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®