Het wijzigen van de taalvoorkeur in Sophia®

17-05-2022

In Sophia® kunt u uw taalvoorkeur wijzigen. Naast de Nederlandse taal kunt u kiezen voor Duits, Engels en Frans. In deze korte blog vertellen we u wáár u de taal instelt en in welke situatie het instellen van de taalvoorkeur van belang is.

Waar wijzigt u uw taalvoorkeur?

Wanneer u Sophia® opent, ziet u rechtsonderin vier vlaggen staan die corresponderen met de vier talen waarin Sophia® beschikbaar is. Door op één van deze vlaggetjes te klikken, wijzigt u de taal. Alle velden veranderen nu naar de door u gekozen taal.

Het selecteren van materialen

Het is goed u te realiseren dat namen van materialen niet voor elke taal hetzelfde zijn. Wilt u een materiaal selecteren, zorg er dan voor dat de taal juist ingesteld staat. Zoek je bijvoorbeeld naar stainless steel, maar heb je de Duitse taal ingesteld? Dan zul je dit materiaal niet vinden onder deze naam en zul je op ‘Edelstahl’ moeten zoeken.

Vragen? 
Heeft u naar aanleiding van deze blog nog vragen? Neemt u dan contact op met onze Customer Service via telefoonnummer +31(0)543 801 005 of stuur een e-mailbericht naar service@247tailorsteel.com.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®