Het wijzigen van de taalvoorkeur in Sophia®

17-05-2022 Tips & Tricks

In Sophia® kunt u uw taalvoorkeur wijzigen. Naast de Nederlandse taal kunt u kiezen voor Duits, Engels en Frans. In deze korte blog vertellen we u wáár u de taal instelt en in welke situatie het instellen van de taalvoorkeur van belang is.

Waar wijzigt u uw taalvoorkeur?

Wanneer u Sophia® opent, ziet u rechtsbovenin een wereldbol staan met de afkorting NL, EN, FR of DE – afhankelijk van de taal die ingesteld staat. U wijzigt eenvoudig de taal door op deze wereldbol te klikken. U kiest de gewenste taal. Het vinkje geeft aan welke taal geselecteerd is. Na het selecteren van de gewenste taal verandert automatisch de hele omgeving naar de desbetreffende taal.

Taalvoorkeur wijzigen 

Het selecteren van materialen

Het is goed u te realiseren dat namen van materialen niet voor elke taal hetzelfde zijn. Wilt u een materiaal selecteren, zorg er dan voor dat de taal juist ingesteld staat. Zoekt u bijvoorbeeld naar Stainless Steel, maar heeft u de Duitse taal ingesteld? Dan zult u dit materiaal niet vinden onder deze naam en zult u naar ‘Edelstahl’ moeten zoeken.

Vragen? 
Heeft u naar aanleiding van deze blog nog vragen? Neemt u dan contact op met onze Customer Service via telefoonnummer +31(0)543 801 005 of stuur een e-mailbericht naar service@247tailorsteel.com.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®