De productie in de nieuwe fabriek in Langenau gaat van start

05-09-2022 Nieuws

Het is eindelijk zover! Na maanden hard werken gaat de productie in onze nieuwe fabriek in Langenau (DE) van start! Afgelopen weken zijn de lasers, kantbanken en buislasers geïnstalleerd, de kantoren geschilderd en in de komende dagen worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. De nieuwe medewerkers zijn ingewerkt en we zijn klaar om voor u de klok rond te lasersnijden, buislasersnijden en kanten.

247TailorSteel heeft een volledig eigen machinepark. Het machinepark van 247TailorSteel groeit met de komst van de nieuwe productiefaciliteit in Langenau naar meer dan 40 lasersnijmachines, meer dan 30 kantbanken en meer dan 10 buislasers. Langenau gaat aanvankelijk beschikken over vier lasersnijmachines, vier kantbanken, drie buislasers en twee machines voor kantafronding op een productieoppervlakte van 15.000 m2. Door de bouw van de fabriek worden er in eerste instantie 100 nieuwe werkplekken gecreëerd. Op middellange termijn zal de locatie werk bieden voor 250 medewerkers.

Dankzij de nieuwe productiefaciliteit profiteren onze klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk van een nóg betere service en snellere levering. In onze online software Sophia® plaatst u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling die binnen 48 uur geleverd kan worden!

Vraag uw offerte aan

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®