Startschot gegeven voor nieuwbouw Hooglede

20-09-2022 Nieuws

Op 20 september jl. is symbolisch de eerste schop in de grond gezet voor de bouw van onze nieuwe vestiging in Hooglede, vlak bij Roeselare (België). Op deze zonnige dag zijn genodigden naar de bouwplaats aan de  Roger Deceuninckstraat gekomen om met ons de start van de bouw van de fabriek te vieren. Aankomend burgemeester Frederik Demeyere, CEO van 247TailorSteel Carl Berlo, COO Frank Gelen en aannemer Luc Vulsteke zetten de schop in de grond en hebben hiermee het officiële startsein gegeven voor de bouw van de eerste Belgische vestiging van 247TailorSteel.

Voorafgaand aan het officiële startsein sprak de burgemeester Frederik Demeyere de gasten toe en vertelde CEO Carl Berlo over de plannen voor de fabriek in Hooglede. Na de schop werd er getoost op een voorspoedige bouw en succesvolle start van 247TailorSteel in België.

De eerste producten zullen naar verwachting in het najaar van 2023 van de band rollen. Totaal zal de productieoppervlakte 17.000 m2 beslaan en gefaseerd zullen er twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbaken geïnstalleerd worden. Klanten uit België en Noord-Frankrijk profiteren daardoor van nog betere service en nog snellere levering.

Deze uitbreiding sluit aan bij het doel van 247TailorSteel om de klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen. Deze nieuwe productiefaciliteit in Hooglede is wederom een mooie mijlpaal voor de organisatie en een grote stap om ook in België en Noord-Frankrijk het marktaandeel te vergroten. 

Blijf ons volgen op social media voor de voortgang van de bouw!

LinkedIn - Facebook


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®