247TailorSteel wederom in Top 250 Groeibedrijven

02-11-2022 Nieuws

Voor de zesde keer op rij is 247TailorSteel terug te vinden in de Top 250 Groeibedrijven. De Top 250 groeibedrijven is een overzicht van bedrijven met minimaal 10 fte en/of minstens 5 miljoen euro omzet, die drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei hebben gemaakt van minimaal 20% fte. Wij zijn trots dat we deel uitmaken van deze top 250 van Nederland!

De Top 250 Groeibedrijven wordt sinds 2017 uitgebracht door NL Groeit, een stichting voor en door ondernemers. Jaarlijks wordt deze lijst samengesteld door het onderzoeksteam van Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management en gebaseerd op data uit verschillende bronnen, zoals Orbis, KvK en hun eigen database met meer dan 3000 snelgroeiende bedrijven. In samenwerking met NL Groeit wordt deze lijst gepubliceerd.

Werken bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Bekijk onze vacatures.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®