247TailorSteel viert grootse opening locatie in Langenau

23-11-2022 Nieuws

Op 23 november was het eindelijk zover. Na maandenlange voorbereidingen vond de officiële opening van onze nieuwe productiefaciliteit in Langenau plaats. In de versierde hal woonden leveranciers, klanten, aannemers en andere betrokkenen dit feestelijke moment bij.

In totaal waren er ongeveer 160 genodigden aanwezig, waaronder de burgemeester van Langenau, Daniël Salemi en de honorair consul van het Koninkrijk de Nederlanden, Albrecht Kruse. In de splinternieuwe productiehal werd iedereen welkom geheten door Albrecht Kruse, hierna volgenden toespraken van CEO Carl Berlo en burgemeester Daniël Salemi. Met een druk op de rode knop werd deze nieuwste locatie van 247TailorSteel geopend.

Aansluitend vonden meerdere rondleidingen door de productiehallen plaats, waarbij de bezoekers kennis konden maken met ons moderne machinepark. Tot slot ontvingen de gasten een souvenir, een wijnhouder, bestaande uit onderdelen gefabriceerd in onze eigen fabriek.

Met de nieuwe productiefaciliteit is het machinepark van 247TailorSteel gegroeid tot 46 lasersnijmachines, 35 kantbanken en vijftien buislasersnijmachines. Met een productieoppervlak van 15.000 m² is de fabriek aanvankelijk uitgerust met vier lasersnijmachines, vier kantbanken, drie buislasersnijmachines en twee machines voor kantafronding. Met de opening van deze derde Duitse vestiging kunnen wij onze klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk een nog betere service en een snellere levering van onze hoogwaardige producten bieden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het verloop van de bouwwerkzaamheden sinds het begin van de bouw? Bekijk dan de video hieronder!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®