Aanvang verbouwing vestiging Oud Gastel

28-11-2022 Nieuws

In juli 2022 kondigden we al groots aan dat we een tweede Nederlandse locatie gaan openen in Oud Gastel (Noord-Brabant). Inmiddels is de verbouwing van het pand aan de Rietschotten in volle gang. Er wordt met man en macht gewerkt om deze nieuwe fabriek in het voorjaar van 2023 te openen.

Een belangrijk onderdeel bij de fabrieken van 247TailorSteel is de vloer. Deze moet voldoende gewicht kunnen dragen om onze AGV’s (Automatic Guided Vehicles) vlekkeloos te laten rijden. Om aan deze specificaties te voldoen wordt er ruim 24.000 m² ondergrond vervangen door een gewapende vloer. Gelijktijdig wordt er gewerkt aan de elektrische installatie en andere installaties zodat alles zorgvuldig weggewerkt kan worden. We hopen in maart onze eerste elf machines te installeren, bestaande uit plaatlasermachines, kantbanken en buislasermachines. Zo kunnen we de dienstverlening naar onze klanten in Zuidwest Nederland en België nog meer verbeteren en zo profiteren zij van snellere levering.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®