Afwijkende levering rondom feestdagen

06-12-2022 Nieuws

In de dagen rondom de feestdagen kan het zijn dat de levertermijn anders is dan u van ons gewend bent. Houd daarom van zaterdag 24 december 2022 tot en met maandag 2 januari 2023 rekening met afwijkende leverdata.

Wij leveren in deze periode op alle werkdagen uit (maandag tot en met vrijdag), met uitzondering van maandag 26 december (Tweede Kerstdag). Aangezien wij met externe transporteurs samenwerken en ook zij rondom de feestdagen te maken krijgen met toegenomen drukte, kan er wat meer tijd overheen gaan voordat u uw bestelling ontvangt. Weet u nu al dat u dit jaar nog een bestelling van ons wilt ontvangen? Dan raden wij u sterk aan om tijdig te bestellen.

Heeft u in deze periode gewijzigde openingstijden? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar service@247tailorsteel.com. Zo voorkomen we dat we voor een dichte deur komen te staan tijdens het bezorgen van uw pakket. Dank u voor uw begrip!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®