Buislasersnijden nu mogelijk tot een lengte van 8 meter

20-12-2022

Onze machines zijn sinds kort in staat om buizen tot een lengte van 8 meter op maat te snijden. Aangezien we eerst buizen tot 5,8 meter lang konden lasersnijden, is dit een enorme verbetering. Het lasersnijden van buizen met een lengte van 8 meter is mogelijk voor alle materialen tot een doorsnede van maximaal 150 mm, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Doe een aanvraag bij uw Area Sales Manager

Het lasersnijden van buizen met een dusdanig lange lengte is nog niet beschikbaar in Sophia®. Heeft u interesse in het lasersnijden van lange lengtes of is het nesten uit 6 meter niet efficiënt? Neem dan contact op met uw Area Sales Manager. Hij/zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®