Kantoren in Oud Gastel al in gebruik

02-01-2023 Nieuws

De voorbereidende werkzaamheden bij onze nieuwe vestiging in Oud Gastel zijn afgerond en we zijn volle bak bezig om weer op te bouwen. De bouwhekken zijn weg en in de afgelopen weken is de laatste hand gelegd aan de kantoren. Inmiddels hebben de plantmanager en HR Business Partner intrek genomen in het pand en worden gesprekken met potentiële collega’s gevoerd in de nieuwe fabriek.

Eerder schreven we al over het belang van een goede vloer in verband met het draaggewicht. Daarom is de oude vloer nu verwijderd en zijn de voorbereidingen getroffen om de nieuwe vloer te storten. Vanaf 2 januari wordt het bedrijf stap voor stap verder opgebouwd en ingericht. We liggen op schema om in april te kunnen starten met de productie!

Blijf ook op de hoogte van onze andere fabrieken en volg onze socials!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®