4 redenen om over te stappen naar de web-based versie van Sophia®

18-10-2023 Slimmer werken

Als u onze kanalen volgt, dan heeft u vast meegekregen dat wij onze online software Sophia® vernieuwd hebben. Bent u nog niet overgestapt naar de web-based versie van Sophia®? In deze blog geven we u 4 redenen waarom u dat wél zou moeten doen!

1. Op elke laptop en pc te gebruiken

De desktop versie van Sophia® - de voorganger van de web-based versie – is niet compatibel met alle soorten pc’s en laptops. Dat is de online versie van Sophia® wél! Bent u een Apple-gebruiker en kon u voorheen geen gebruikmaken van onze software? Weet dan dat dit nu verleden tijd is!

2. Eenvoudig herhaalbestellingen doen

Wanneer u een bestelling plaatst in de online versie van Sophia®, blijft deze onbeperkt bewaard. U vindt oude bestellingen gemakkelijk terug en plaatst met één druk op de knop een herhaalbestelling. Moet het ontwerp aangepast worden? Dan voert u eenvoudig de benodigde wijzigingen door, waarna u de bestelling doet. Erg handig bij prototyping.

3. Ruime keuze uit bewerkingsopties

Lasersnijden, buislasersnijden en kanten zijn de metaalbewerkingstechnieken die bij 247TailorSteel centraal staan. Dit bestelt u simpel in één en dezelfde bestelling. Sophia® herkent elk los onderdeel en maakt een offerte voor het complete pakket. Naast dat u voor één of meerdere van deze vormen van metaalbewerking kiest, zijn er nog veel meer afwerkmogelijkheden.

  • U kiest optioneel voor randafwerking in de vorm van kanten breken of kantafronding.
  • Het is sinds kort mogelijk om een hemming aan uw product te laten zetten.
  • Ook is het nu mogelijk om plaatwerk tot en met een dikte van 12 mm te laten kanten – afhankelijk van het gekozen materiaal.

4. Maakbaarheidscheck wordt uitgevoerd vóór offerte

Onze geavanceerde software is in staat om na te gaan of uw ontwerp maakbaar is. Wel zo handig, omdat u op die manier direct kunt schakelen als er iets veranderd moet worden aan uw technische tekening. Voorheen was het zo dat Sophia® deze maakbaarheidscheck uitvoerde nadat u uw offerte ontvangen had. Onze vernieuwde software voert deze check uit voorafgaande aan het uitbrengen van een offerte. Dit zorgt voor nóg snellere doorlooptijden!

En dit alles in een modern jasje! Intuïtief en betrouwbaar. 

Probeer Sophia® vandaag

Overtuigd? Probeer vandaag nog de web-based versie van Sophia®!

Direct naar Sophia®

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®