De meest populaire blogs van 2023

20-12-2023 Trends en ontwikkelingen

In deze blog delen we verschillende soort inzichten over onze dienstverlening, onze klanten en de markt. Heeft u het gemist? Hieronder vindt u de best gelezen blogs van 2023.

Top 5 meest populaire blogs van 2023

We tellen af van 5 naar 1. Wat zijn de best gelezen blogs van 2023?

5. Prototyping levert DIR Engineering veel op

Lees hoe DIR Engineering en 247TailorSteel samen een prototyping project zijn aangegaan. Deze samenwerking biedt inzicht in de waarde van digitale prototyping en de impact ervan op innovatieve en kostenefficiënte ontwikkelingsprocessen in de metaalindustrie. Lees het hele verhaal hier.

4. Industrie 4.0; wat is het?

De vierde industriële revolutie, smart industry en industrie 4.0. Het duidt allemaal op een verschuiving naar meer geautomatiseerd werken. Wat zijn de vier pijlers van industrie 4.0, wat zijn de voordelen en hoe passen wij het toe in ons werk? Lees het hele verhaal hier.

3. U-profielen: de onmisbare bouwstenen van sterke constructies

Metalen U-profielen worden veel gebruikt voor constructieve toepassingen. Deze profielen bestaan in alle soorten, maten en materialen. Wat zijn de kenmerken van u-profielen, hoe worden ze toegepast en waar moet u op letten bij het uploaden in de online software Sophia®? Lees het hele verhaal hier

2. Willemse Technical Solutions verduurzaamt en innoveert

Willemse Technical Solutions is een engineeringbedrijf dat zich bezighoudt met projectmanagement, productie en onderhoud. Deze samenwerking heeft geleid tot innovaties, waaronder het kanten van zwaardere RVS platen en het toevoegen van nieuwe producten aan het assortiment. RVS lasergesneden en gekante delen worden onder meer gebruikt voor bioreactoren voor waterzuiveringsprojecten. Lees het hele verhaal hier.

1. Het verschil tussen kanten breken en kantafronding

Bij het lasersnijden van plaatmateriaal ontstaan bramen. Dit zijn kleine scherpe uitstulpsels die tot verwondingen kunnen leiden. De online software Sophia® biedt twee oplossingen voor randafwerking: kanten breken en kantafronding. Wat is het verschil tussen deze technieken en hoe werken ze? Lees het hele verhaal hier.

Ontvang automatisch updates

Schrijf u nu in voor de e-mail nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates met blogs, artikelen en nieuws. Of volg onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven. 

 

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®