Op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen

Online bestellen via uw assistent: Sophia®

Metaalproducten op maat. On demand. On time.

Bij 247Tailorsteel bestelt u in een handomdraai lasergesneden metaalproducten op maat, altijd voor een scherpe prijs. Met onze eigen ontwikkelde Sophia®-software bestelt u zelf gemakkelijk en snel uw lasergesneden platen, buizen en kantdelen.

Registreren voor Sophia®

Vragen? Neem contact op

img_banner_home_1

24/7 snel en makkelijk zelf bestellen met Sophia®.

Met Sophia® (Sophisticated Intelligent Analyser) stelt u makkelijk en snel uw complete order samen. U heeft 100% controle over een bestelling, direct inzicht in de kosten en u kunt dag en nacht bestellen, 7 dagen per week.

OVER SOPHIA® SOFTWARE

img_banner_home_2

Innovatief en efficiënt productieproces.

Nadat uw order komt via Sophia® geplaatst is worden CNC lasersnijders en Automated Guided Vehicles gebruikt om uw metaalproducten op maat te maken. Hiermee zijn we efficiënt, halen we een leverbetrouwbaarheid van 99,7% en minimaliseren we foutmarges.

ALLE VOORDELEN

img_banner_home_3

Ervaren in hoogwaardige metaalproducten.

Sinds 2007 helpen wij duizenden klanten naar tevredenheid en zijn we constant bezig met procesoptimalisatie en verduurzaming. Dit betekent laag energieverbruik en minder afval door o.a. nestingtechniek, en daar profiteer u weer van!

REFERENTIES VAN KLANTEN

Binnen 1 minuut een offerte?
Dag en nacht bestellen via Sophia®

Met Sophia® bestelt u eenvoudig en snel uw tailor-made producten bij 247TailorSteel. Sophia® (Sophisticated Intelligent Analyser) staat voor de nieuwste generatie software met veel functionaliteiten.

Sophia® genereert in een handomdraai lasergesneden metalen platen, buizen en kantdelen. Dit alles gebeurt zonder menselijke ondersteuning. Zakelijke klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen in de week gebruikmaken van de online tool. Zijn er problemen met de maakbaarheid van uw gewenste constructie? Ook dan kunt u op Sophia® rekenen.

Bespaar kosten en tijd
  • Zeer hoge leverbetrouwbaarheid
  • Snel en efficiënt
  • Flexibele aantallen vanaf 1 stuk
  • Realtime offerte
  • 24/7 online bestellen
36.000

m² productievloer

100%

controle over uw bestelling

500+

vakkundige medewerkers

42

nieuwste generatie lasers

23

ATC kantbanken

99,7%

leverbetrouwbaarheid

Nieuws


Update: Bouw nieuwe productiefaciliteit in Langenau (DE)

26-01-2022 - In september vorig jaar werd in Langenau, tussen Stuttgart en München, de schop symbolisch in de grond gezet en zijn we gestart met de bouw van onze volgende productiefaciliteit. Dit wordt de derde fabriek in Duitsland. Daarmee komt 247TailorSteel totaal op vier vestigingen.

Lees verder

Nieuw bij 247TailorSteel: lasersnijden van vierkante en rechthoekige aluminium buizen

03-01-2022 - Naast het lasersnijden van ronde aluminium buizen, kunt u bij 247TailorSteel nu ook terecht voor het lasersnijden van vierkante en rechthoekige aluminium buizen.

Lees verder

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®