Ontdek de wereld van 247TailorSteel op Schweissen & Schneiden

19-09-2017 Nieuws

Wij zijn trots op wat we maken en hoe we dit beschikbaar stellen aan onze klanten. Op diverse beurzen in Europa laten we dit graag zien. Van 25 tot en met 29 september 2017 staat 247TailorSteel op Schweissen & Schneiden in Düsseldorf. Dé beurs waar u de allernieuwste technologieën in onze industrie ervaart. Heeft u belangstelling? U vindt ons in stand 13B13, waar ook onze online assistent Sophia® ‘aanwezig’ is.

Sophia®, tot uw dienst

Sophia® zorgt ervoor dat we samen met onze geavanceerde lasersnijmachines en kantbanken optimaal ingericht zijn op úw processen. Hoe? Dat laten we graag zien in Düsseldorf. Natuurlijk ook een goed moment om van u te horen wat we nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen. Zo komen we samen tot steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk en kunt u de hoogwaardige kwaliteit en service garanderen die klanten van u verwachten.

Schweissen & Schneiden

Schweissen & Schneiden is de wereldwijd toonaangevende beurs op het gebied van verbindings- en scheidingstechniek en hét belangrijkste evenement van de metaalbewerking. Dit vierjaarlijkse vindt niet zoals gebruikelijk in Essen, maar eenmalig in Düsseldorf plaats. Het beurscomplex in Essen wordt verbouwd. Belangrijke bedrijfsleiders en vooraanstaande wetenschappers van over de hele wereld komen er samen om hun know-how uit te wisselen.

Komt u onze stand bezoeken?

Bekijk de openingstijden, plattegrond en informatie over tickets op deze pagina. Wij hopen u te mogen ontmoeten!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®