247TailorSteel voor vierde jaar op rij in Top 250 Groeibedrijven!

14-04-2020

Steeds meer klanten weten 247TailorSteel te vinden, ieder jaar weer. En deze groei is niet ongemerkt gebleven. Voor het vierde jaar op rij staan we namelijk in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland! We zijn vereerd om weer deel uit te maken van deze bijzondere lijst.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship monitort in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) ieder jaar naar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De groei van bedrijven is immers een van de belangrijkste voorwaarden voor de transitie van onze economie. De resultaten presenteren zij in het ScaleUp dashboard. De Top 250 is gebaseerd op deze ScaleUp en in samenwerking met nlgroeit gepubliceerd.

De volledige lijst kunt u hier terugvinden.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®