247TailorSteel voor vierde jaar op rij in Top 250 Groeibedrijven!

14-04-2020 Nieuws

Steeds meer klanten weten 247TailorSteel te vinden, ieder jaar weer. En deze groei is niet ongemerkt gebleven. Voor het vierde jaar op rij staan we namelijk in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland! We zijn vereerd om weer deel uit te maken van deze bijzondere lijst.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship monitort in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) ieder jaar naar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De groei van bedrijven is immers een van de belangrijkste voorwaarden voor de transitie van onze economie. De resultaten presenteren zij in het ScaleUp dashboard. De Top 250 is gebaseerd op deze ScaleUp en in samenwerking met nlgroeit gepubliceerd.

De volledige lijst kunt u hier terugvinden.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®