De productie in de nieuwe fabriek in Hilden gaat van start

14-09-2020

Het is eindelijk zover! Na maanden hard werken gaat de productie in onze nieuwe fabriek in Hilden (DE) van start! Afgelopen weken zijn de lasers en kantbanken geïnstalleerd, de kantoren geschilderd en in de komende dagen worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. De nieuwe medewerkers zijn ingewerkt en we zijn klaar om voor u 24/7 lasersnijden en kanten.

Het machinepark van 247TailorSteel groeit met de nieuwe productiefaciliteit in Hilden naar 37 lasersnijmachines en 20 kantbanken op een totaal productie oppervlakte van 36.000 m². Hilden gaat aanvankelijk beschikken over 3 lasersnijmachines, 2 kantbanken en 1 machine voor kantafronding op een productieoppervlakte van 10.000 m2. Door de bouw van de fabriek gaan in eerste instantie 35 nieuwe werkplekken gecreëerd worden, op middellange termijn worden ongeveer 130 werknemers verwacht.

Hilden News binnen

Dankzij de nieuwe productiefaciliteit profiteert ons groeiende aantal klanten binnenkort van een nóg betere service en snellere levering. In ons online portaal Sophia® plaatst u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling die binnen 48 uur op het door u gewenste moment wordt geleverd! 

Benieuwd hoe de bouwwerkzaamheden vanaf begin verlopen zijn? Bekijk dan onderstaande video!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we bezorgen alle ins-en-outs direct in je mailbox.

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je LinkedIn tijdlijn.

247TailorSteel op LinkedIn

Facebook

Volg ons op Facebook en je ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op je Facebook tijdlijn.

247TailorSteel op Facebook

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®