Update over leveringen in verband met het coronavirus

16-10-2020 Nieuws

 247TailorSteel is voor veel bedrijven een belangrijke leverancier. Op deze pagina brengen wij regelmatig een update met betrekking tot bestelmogelijkheden, leveringen, capaciteit en bereikbaarheid. Bekijkt u deze pagina regelmatig voor nieuwe updates:

Afgelopen periode

Markt: 

Door het coronavirus is er een veranderde behoefte in de markt. Een trend die wij zien is de toename van orders met korte levertijden. Wij zijn hier op ingericht en kunnen, indien gewenst, binnen 48 uur uw order leveren. Het kan echter uitzonderlijk gebeuren dat door de gevolgen van Corona een order vertraagd is. Verder is de doorlooptijd van aanvraag tot offerte zoals u van ons gewend bent binnen een minuut. Door de huidige onzekere ontwikkelingen binnen bij metaalproductie in het komende kwartaal geldt er voor alle materialen een voorbehoud op beschikbaarheid. In het slechtste geval zullen wij niet leverbare materialen tijdelijk uit onze software Sophia halen.

Genomen maatregelen: 

We houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Bezoek aan onze kantoren en productielocaties beperken we tot het noodzakelijke. We ontvangen alleen bezoek op afspraak en in noodzakelijke/urgente gevallen. We hebben dispensers met desinfectiemiddel bij de ingang en vragen bezoekers 1,5 meter afstand te houden. Bent u ziek of verkouden, dan verzoeken we u graag om thuis te blijven. Tevens worden bezoekers verplicht een mond/neuskapje te dragen bij alle bewegingen in de gebouwen.

Open Doors zijn voorlopig nog niet mogelijk. Zodra het weer mogelijk is deze te organiseren, gaan we het aanmeldingsproces weer opstarten. Houdt hiervoor onze sociale media en nieuwspagina in de gaten.

In de productie werken we in ploegen en daar hebben we diverse maatregelen genomen. Dit zijn onvermijdelijke en noodzakelijke maatregelen welke invloed hebben op de productiviteit. Hier geldt gezondheid voorop.  

Kantoorpersoneel dat vanuit huis kan werken werkt thuis. Onze customer service medewerkers werken ook afwisselend vanuit huis en op kantoor. Mogelijk wordt u extern doorverbonden. Zij staan zoals u gewend bent tijdens kantooruren voor u klaar.

Onze Area Sales Managers in de buitendienst zullen zo veel mogelijk vanuit huis werken. In dringende of noodzakelijke gevallen zullen zij op afspraak en met inachtneming van de voorgeschreven regels klanten bezoeken.

Update leveringen

Ons doel is uw bestellingen met een aangrenzende zekerheid van 100% op tijd af te leveren. Op dit moment doen zich geen grote veranderingen binnen onze levermogelijkheden voor. Het kan in uitzonderlijke situaties voorkomen dat een enkele levering een dag vertraagd is. 

Bestellingen via online software Sophia®

U kunt verder via onze online software Sophia® bestellingen plaatsen. Sophia is en blijft 24/7 voor u beschikbaar, hiermee heeft u direct toegang tot ons machinepark en kunt u offertes binnen 1 minuut ontvangen. Door de hoge graad van automatisering en digitalisering zijn wij in staat alle bestellingen goed te verwerken. Dankzij twee onafhankelijke productie locaties in Nederland en Duitsland kunnen wij met de productie capaciteit schuiven en is het risico op uitval gespreid. Tevens is onze derde productielocatie in Hilden (DE) vanaf September operationeel.

Contact

Wij blijven voor u bereikbaar – telefonisch of via email met onze Customer Service. Uw Area Sales Manager is persoonlijk bereikbaar voor u, dat vinden wij belangrijk. Wij houden ons aan de algemene veiligheidsrichtlijnen voor de gezondheidszorg. Voor een afspraak kunt u direct contact opnemen met de Area Sales Manager in uw regio.

Disclaimer: Wij proberen iedere dag te voorkomen dat de keten te zeer verstoord wordt. Echter moeten en willen  wij ons houden aan alle overheidsmaatregelen. Dat kan betekenen dat er onvoorziene situaties kunnen optreden. 


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®