247TailorSteel op Smart Production Day 2021

22-09-2021 Nieuws

247TailorSteel brengt dit jaar een bezoek aan de Smart Production Day in Antwerpen. Dit event wordt georganiseerd door Agoria samen met Lean Lead en biedt bedrijven de mogelijkheid om elkaar te inspireren.  Het evenement is gericht op het SMART maken van de toekomst waarbij er vooral gefocust wordt op het uitwisselen van ervaringen, niet alleen over productiesystemen, maar bijvoorbeeld ook over hoe personeelsleden nog beter met elkaar kunnen samenwerken. 

247TailorSteel neemt deel aan het event en zal vertellen over het verhogen van efficiëntie door digitalisering van de supply chain. Digitalisering is de laatste jaren namelijk erg belangrijk geworden op de maakindustrie. Voor 247TailorSteel speelt Sophia hierin een grote rol, via dit systeem krijgt de klant direct inzicht in o.a. de prijs en levertijd van een product. Dit heeft als gevolg dat er aanzienlijk veel tijd in het aankoopproces bespaard wordt.  Met Sophia werkt 247TailorSteel dan ook mee aan een SMART toekomst en omdat we dit systeem gebruiken kunnen we andere bedrijven dus ook meer leren over de effectiviteit van digitalisering.

Smart Production Day vindt plaats op 26 oktober in Antwerpen, hopelijk tot dan!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®