Beschikbaarheid rondom de feestdagen

15-12-2021 Nieuws

Sophia® staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook tijdens de feestdagen. Bereken op elk moment van de dag uw offerte en plaats uw bestelling eenvoudig online.

Echter moet u dit jaar rekening houden met enkele beperkingen:

In verband met de feestdagen leveren onze materiaalleveranciers geen nieuwe voorraad van dinsdag 21 december 2021 tot en met maandag 3 januari 2022. Om te voorkomen dat er materiaal tekort ontstaat hebben we extra voorraad ingekocht op de hardlopende materialen. Toch kunnen materialen opraken doordat er geen levering door leveranciers is. Daarnaast draait onze productie tijdens de feestdagen op een lagere capaciteit. Daarom kunnen we niet garanderen dat alle bestellingen die in deze periode worden geplaatst op tijd worden geleverd. Met name op orders met een korte levertijd kunnen we geen garanties geven. Tevens kunnen buisbestellingen pas na 7 januari worden uitgeleverd, omdat hier een beperkte voorraad van is op onze locaties. Hou hier alstublieft rekening mee en geniet van uw vakantie en de feestdagen.

Heeft u vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op met Customer Service: +31 543 801 005 of mail naar service@247TailorSteel.com.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®