247TailorSteel op METAVAK 2023

29-08-2023 Nieuws

Vakbeurzen blijven de perfecte plek om klanten te begroeten en nieuwe gezichten te ontmoeten. Daarom nemen we dit najaar ook weer deel aan verschillende beurzen. We trappen af met METAVAK in de Evenementenhal in Gorinchem. Zien we u op 10, 11 of 12 oktober?

BESTEL DIRECT UW KAARTEN

METAVAK

METAVAK is de vakbeurs voor productietechnieken en complementaire producten. Ontdek hier de laatste technieken en innovaties op gebied van verbindingstechnieken. In de hal vindt u meer dan 100 exposanten, waaronder fabrikanten, importeurs, leveranciers en groothandelaren die actief zijn in diverse segmenten van de metaalbranche. METAVAK is de plek om te netwerken, contacten te leggen en kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen en trends in de metaalindustrie. Naast de verschillende stands kunt u ook aansluiten bij diverse lezingen en seminars van experts uit de branche.

247TailorSteel op METAVAK

Verbindingstechnieken is dit jaar het thema van METAVAK. Eén van de verbindingstechnieken is snijden. Laat dat net de corebusiness van 247TailorSteel zijn. Graag laten we u kennis maken met bestelsoftware Sophia® en ons eigen machinepark. Ontdek de vernieuwde versie van Sophia® en krijg nog meer controle over uw bestelling. Laat uw assemblage binnen één minuut berekenen tot een scherpe offerte en volg uw bestelling door onze fabriek. Meer weten? Bezoek onze stand op B112.

Bestel uw gratis kaarten direct via:

METAVAK KAARTEN BESTELLEN


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®